Om Gearsoft

Företaget
Gearsoft AB är en webbutik inriktad mot sömnad av friluftsmaterial. Företaget startades upp under slutet av 2005 och ombildades till aktiebolag 2016.
Företaget drivs av mig, Joel Gustafsson. Jag jobbar även inom försvarsmakten där jag samlat på mig erfarenhet av vad som är bra materiel att ha med sig ute i skogen.

Företaget bildades som en hobby som övergick till något mer seriöst. Under vägens gång så ändrades mitt fokus till att expandera. Och med barn och familj så kände jag att det inte var lika roligt längre.

Därför har jag bestämt mig för att trappa ner och fokusera på det som jag tycker är roligt, hantverk!

Detta kommer att märkas genom att sortimentet minskas efterhand.

Sömnadsmaterial
Sömnadsprodukterna består av kvalitetsmaterial från olika tillverkare i Europa. Bl.a Italien och Tyskland, men även från Sverige.

Tygmärken

I företaget finns em brodyrmaskin inköpt. Jag gör iordning motiven i datorn och låter maskinen brodera dessa. Sedan skär jag med varmkniv ut märket för hand och syr på kardborrband efter detta om det är beställt.

Märkena är populära inom försvarsmakten och polismyndigheten.

Önskar man eget motiv så går det att lösa i måm av tid.

Eget hantverk

Under eget märke tillhandahåller jag friluftsutrustning som tillverkats på en symaskin från 50-talet. Produkterna sys av de tyger, spännen, remmar och så vidare som finns i sömnadsmaterial sortmentet

Butiken
Der finns endast en webbutik. Sortimentet kommer att minska efterhand.

Kunderna
Vilka vänder sig till oss? Alla! Hos oss handlar militärer och entusiaster inom airsoft. Kommuner, sjukhuspersonal och till och med trollkarlar. Välkommen som kund du också.