Om Gearsoft

Företaget
Gearsoft AB är en webbutik inriktad mot sömnad av friluftsmaterial. Företaget startades upp under slutet av 2005 och ombildades till aktiebolag 2016.
Företaget drivs av mig, Joel Gustafsson. Jag jobbar även inom försvarsmakten där jag samlat på mig erfarenhet av vad som är bra materiel att ha med sig ute i skogen.

Produkterna
Sömnadsprodukterna består av kvalitetsmaterial från olika tillverkare i Europa. Bl.a Italien och Tyskland, men även från Sverige.
Under eget märke tillhandahåller vi friluftsutrustning som tillverkats i Sverige. Produkterna sys av de tyger, spännen, remmar och så vidare som finns i vårt sortiment.

Produkterna massproduceras inte i någon fabrik, istället sys de upp en efter en i våra egna lokaler. Detta gör att ägare av våra produkter kan känna sig mer unika och säkra på att det har lagts ner gott om tid och arbete på att skapa deras produkt. För att göra våra produkter ännu mer unika märker även dem med individnummer om de har någon plast- eller metalldel.

Butiken
Vi har endast en webbutik.

Kunderna
Vilka vänder sig till oss? Alla! Hos oss handlar militärer och entusiaster inom airsoft. Kommuner, sjukhuspersonal och till och med trollkarlar. Välkommen som kund du också.